Stagiaires

juffrouw Lindsey                    groep 6a

Mijn naam is Lindsey Broux, ik ben 19 jaar oud.
Ik woon in Wijlre. In mijn vrije tijd geef ik danstraining bij dansgarde Joy, ook zit ik bij de drumband van Harmonie st. Gertrudis in Wijlre. Ik volg de opleiding onderwijsassistente aan het Vista College te Maastricht, ik zit in het 2de leerjaar.

Waarom doe ik de opleiding onderwijsassistente?
Ik heb altijd al juf willen worden, ik wil dit al sinds ik klein was. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken, omdat ze veel fantasie hebben en hun eigen ding doen. Ook vind ik het leuk om ze te zien groeien in hun leerproces. Ik ben na het behalen van mijn havodiploma begonnen aan de PABO, helaas moest ik na een half jaar stoppen. Ik doe nu deze opleiding als tussenstap en ga hierna weer terug naar de PABO.

Als er nog vragen zijn mag u die altijd stellen!
Ik hoop dat we er samen een leuk schooljaar van kunnen maken!

meester Pepijn                    groep 7

Mijn naam is Pepijn Linssen en ik ben negentien jaar oud. Ik ben derdejaars student aan de Nieuwste Pabo te Sittard. De afgelopen jaren heb ik op meerdere scholen ervaringen opgedaan in verschillende groepen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mij meer te verdiepen in het oudere kind (de bovenbouw). Dit schooljaar ga ik daarom ook stagelopen in groep 7 op Basisschool De Triangel. Naast meester zijn, heb ik een grote passie voor sporten en reizen. Hier besteed ik dus ook veel vrije tijd aan. Ik heb zin om te beginnen en hoop veel te leren op deze school!
Tot op het schoolplein!

meester Dean                        groep 3

Ik ben een student aan de PABO in Sittard en zit in mijn tweede les jaar.
Ik heet Dean Canisius, ben 20 jaar oud en woon thuis met mijn familie in Bocholtz.
Ik ben de komende periode te vinden in groep 3 in de klas van juf Jose en juf Nathalie.
In mijn vrije tijd voetbal ik graag en vind ik het gezellig om af te spreken met mijn vrienden.
Afgelopen week had ik mijn eerste stagedag op de Triangel. Dit beviel mij heel goed.
Groep 3 is een hele leuke groep met super lieve juffen die mij veel gaan leren.

juffrouw Simone                   groep 4

Mijn naam is Simone Mingels. Ik ben 18 jaar oud en woon in Wijlre. Ik loop dit schooljaar stage bij Basisschool de Triangel. Dit doe ik in groep 4 bij juf Donna. Al sinds ik klein ben is het mijn droom om basisschooljuf te worden. Vroeger speelde ik al schooltje samen met mijn poppen en het krijtbord. Ik heb 4 jaar havo gestudeerd. Wegens omstandigheden heb ik de havo niet gehaald. Ik besloot het via een tussenstap te doen en de opleiding onderwijsassistente te gaan volgen. Dit doe ik aan het Vista College in Maastricht. Ik zit in mijn tweede leerjaar. Als ik deze opleiding heb afgerond ga ik naar de Pabo in Sittard. Ik wil graag mijn steentje kunnen bijdrage aan de groei en ontwikkeling van een kind. Werken met een kind is het tofste wat er is!

Indien er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht.

Ik hoop op een prettig schooljaar samen!