Oudervereniging

De oudervereniging (OV) is een enthousiaste club ouders die zich belangeloos inzet om leerlingen van de Triangel een zo leuk mogelijke schooltijd te geven. Dit doen zij door activiteiten te organiseren en/of te ondersteunen. In samenwerking met de leerkrachten geven zij net dat leuke extraatje dat niet door de school zelf geregeld en/of betaald kan worden. De overheid stelt geen geld beschikbaar voor zulke positieve belevingen tijdens schooltijd, waardoor ze een vrijwillige ouderbijdrage vragen waar jaarlijks verantwoording over afgelegd wordt.
Activiteiten die de oudervereniging organiseert;
  • Sinterklaas: aankomst en begeleiding Sint en Pieten, cadeaus voor iedere groep, aankleding school.
  • Kerst: aankleding school en ondersteuning bij de kerstmarkt.
  • Carnaval: begeleiding carnavalsactiviteit, aankleding school, traktatie kinderen
  • Pasen: bijdrage aan schoolactiviteit
  • Buitenspelen: Aanschaf/aanvulling buiten-speel materiaal per klas
  • SchoolrIJSje: een ijsje voor alle kinderen als traktatie tijdens het schoolreisje
  • Schoolverlaters: mooi aandenken meegeven en afscheid organiseren tijdens Laatste Schooldag
  • Laatste Schooldag: feestelijke afsluiting organiseren, aankleding school, traktatie kinderen
  • Groepsbudget: iedere leerkracht mag een extra eigen invulling bedenken voor zijn/haar groep
  • Luizenpluizen: controle op luizen na elke schoolvakantie door het LOT (aparte commissie)
  • Kinderdisco een swingende disco avond voor de kinderen
De oudervereniging bestaat momenteel uit een groep van 15 leden:

Voorzitter: Mirianne Theunissen, Penningmeester: Bianca Korsten, Secretaris: Patty Henssen

Overige leden: Audrey Fiddelers, Tamara Colen, Kim Nix, Karin Lecoeur, Rachelle Woudstra, Linda Lindelauf, Sanna Debets, Pascalle Zink, Fabiënne Vaessen, Manon Bartholomé, Roxanne Franssen, Stephanie Fransssen.

Toevoeging vanuit de teamgeleding: Christa Somers & Bart Goffin

Ze zijn te bereiken via ovdetriangel@gmail.com